Pengambilan Terbaru Jawatan Kosong Lembaga Minyak Sawit Malaysia


Permohonan Pengambilan Terbaru Jawatan Kosong Lembaga Minyak Sawit Malaysia ok? Iklan permohonan kekosongan ini adalah terbuka sehingga 2019 (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjadi pekerja di Lembaga Minyak Sawit Malaysia.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan

Lokasi : Seluruh Negara
Sektor : Kerajaan
Tarikh Tutup : 2019
Status Pelantikan : Tetap


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :Borang Permohonan :

>> Klik Sini << Halaman Permohonan

Langkah Permohonan
  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi portal MPOB (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" diatas.
=============
Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) mempelawa Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi jawatan Penolong Pegawai Tadbir (N29) Kontrak. Jawatan yang ditawarkan bertaraf kontrak (sementara) yang mana tempoh perkhidmatan tertakluk kepada prestasi dan peruntukan yang disalurkan oleh kerajaan.
=============

Post a Comment

0 Comments