Jawatan Kosong Celcom Axiata Berhad di Seluruh Negara


Jawatan Kosong Celcom Axiata Berhad di Seluruh Negara ok? Permohonan kekosongan ini adalah terbuka sepanjang bulan disember 2018 kepada mereka yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada tenaga kerja Celcom Axiata Berhad.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka oleh Celcom kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan

Lokasi : Seluruh Negara
Sektor : Swasta
Tarikh Tutup : Terbuka Disember 2018
Status Pelantikan : Tetap


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :Borang Permohonan :

>> Klik Sini << Halaman Permohonan

Langkah Permohonan
  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Jobstreet (halaman penuh pengiklanan jawatan.
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" diatas.
=============
Celcom Axiata Berhad atau gelarannya Celcom ialah syarikat telekomunikasi mudah alih yang tertua di Negara Malaysia dan juga sebuah ahli kumpulan syarikat Axiata (dahulunya TM International).
=============

Post a Comment

0 Comments