Lembaga Tabung Haji Buka Pengambilan Pelbagai Kekosongan Jawatan Terkini Seluruh Malaysia 2022
Anda sedang mencari pekerjaan? Berita baik buat anda semua kerana pihak Lembaga Tabung Haji. ada membuka pengambilan kekosongan jawatan terkini untuk semua rakyat Malaysia. Segala maklumat kekosongan jawatan ini adalah seperti yang telah diiklankan untuk tahun 2022.

Portal Kerjaya Terkini hanya menyiarkan iklan untuk memudahkan segala urusan permohonan anda. Untuk melakukan permohonan sila ikuti langkah seperti di bawah.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi segala syarat-syarat seperti yang telah ditetapkan disarankan agar memohon kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan di bawah. Sila pastikan anda membaca segala syarat dan maklumat kekosongan yang telah ditetapkan sebelum melakukan sebarang permohonan. Semoga berjaya!

MAKLUMAT JAWATAN KOSONG 

Merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan mestilah berumur 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi segala kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan.

Jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut:
 1. Setiausaha
 2. Executive Property Investment
 3. Kerani Seliaan Bangunan
 4. Pembantu Teknikal Kontrak
 5. Eksekutif Pembangunan Perniagaan (Produk)
 6. Pemandu Jabatan
 7. Eksekutif Hibah Amanah
 8. Dan Banyak Lagi...
----------------------------------------------------------

 • Nama Majikan : Lembaga Tabung Haji 
 • Tarikh Tutup : 12 Jun 2022

Untuk memohon, sila pastikan bahawa anda mengikuti langkah permohonan kerja kosong terkini seperti yang telah ditetapkan oleh pihak majikan seperti di bawah.


SYARAT & KELAYAKAN MEMOHON 

Calon yang berkelayakan dengan mempunyai Ijazah, Diploma, STPM, SPM, PMR/PT3 atau sebarang Kelayakan Profesional yang diiktiraf dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)
 • Berperwatakan Menarik
 • Berpengetahuan Am
 • Kemas dan Rajin
 • Berkepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan di bawah)

KELEBIHAN

 • Gaji dengan Pelbagai Imbuhan Menarik
 • EPF, SOCSO & SIP
 • Cuti Tahunan
 • Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

CARA MEMOHON 

Permohonan kerja kosong di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan yang telah disediakan di bawah.

Klik pautan "MOHON SEGERA" di atas dan sila rujuk segala maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja kosong tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon disarankan agar mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat segala pengisian maklumat seperti yang diperlukan dalam sistem tersebut.

Pemohon disarankan agar mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan dalam sistem ini. Calon yang berjaya di senarai pendek sahaja akan di panggil untuk sesi temu duga. 

Post a Comment

1 Comments

 1. Kami menawarkan program pelaburan di mana anda boleh memperoleh 5 kali ganda pelaburan anda dalam 7 hari contohnya anda melabur $200 dalam 7 hari anda mendapat $2500 Ia 100% tulen dan pembayaran dihantar ke dompet bitcoin anda serta-merta selepas berdagang Berhenti terpengaruh dengan penipuan dan mula menjana pendapatan untung baik dengan bantuan peniaga profesional hantar dm sekarang +1(252)285-2093 ATAU E-mel: andersoncarlassettrade@gmail.com
  untuk memulakan

  ReplyDelete