Kelayakan SPM Layak Memohon! Air Asia Buka Pengambilan Jawatan Kosong Terkini ~ GAJI RM1,200 - RM13,100 - Kerjaya Terkini

Breaking

Monday, 20 July 2020

Kelayakan SPM Layak Memohon! Air Asia Buka Pengambilan Jawatan Kosong Terkini ~ GAJI RM1,200 - RM13,100

Iklan yang dipaparkan ini adalah merupakan iklan terkini jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh pihak Air Asia. Segala maklumat kekosongan jawatan ini adalah seperti yang telah diiklankan.

Portal Kerja Terkini hanya menyiarkan iklan untuk memudahkan segala urusan permohonan anda. Untuk melakukan permohonan sila ikuti langkah seperti di bawah.

Calon yang layak dan memenuhi segala syarat-syarat seperti yang telah ditetapkan disarankan untuk memohon kekosongan seperti yang diiklankan di bawah. Sila pastikan anda membaca segala syarat dan maklumat kekosongan yang telah ditetapkan sebelum melakukan sebarang permohonan.

 • Nama Majikan: Air Asia
 • Lokasi: Seluruh Negara
 • Tarikh Tutup Permohonan: Terbuka Julai 2020

  Maklumat Jawatan Kosong:

  Merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan mestilah berumur 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi segala kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan.

  Kekosongan jawatan terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

  1. Intern
  2. Delivery Partner
  3. Eksekutif Perkhidmatan
  4. Eksekutif Digital
  5. Eksekutif Kewangan
  6. Eksekutif Pemasaran Digital
  7. Eksekutif Sosial Media
  8. Eksekutif Content
  9. Intern, UX Writer
  10. Senior UX Designer
  11. Manager, Planning & Stratergy
  12. Node Js Developer
  13. Manager, Delivery Contracts
  14. Manager, Partnership
  15. Load Planner
  16. Technical SEO
  17. Senior Software Engineer
  18. Manager, Data Engineer
  19. ...dan Banyak Lagi


  Untuk memohon, sila pastikan bahawa anda mengikuti langkah permohonan kerja kosong terkini seperti yang telah ditetapkan oleh pihak majikan seperti di bawah.

  Syarat & Kelayakan Memohon:

  Calon yang berkelayakan dengan mempunyai Ijazah, Diploma, STPM, SPM, PMR/PT3 atau sebarang Kelayakan Profesional yang diiktiraf dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)
  • Berperwatakan Menarik
  • Berpengetahuan Am
  • Kemas dan Rajin
  • Berkepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan di bawah)

   Kelebihan:

   • Gaji dengan Pelbagai Imbuhan Menarik
   • EPF, SOCSO & SIP
   • Cuti Tahunan
   • Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

    Cara Memohon:

    Permohonan kerja kosong di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan yang telah disediakan di bawah.

    Klik pautan "MOHON SEGERA" di bawah dan sila rujuk segala maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja kosong tersebut.

    Bagi permohonan kali pertama, pemohon disarankan agar mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat segala pengisian maklumat seperti yang diperlukan dalam sistem tersebut.

    Pemohon disarankan agar mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan dalam sistem ini. Calon yang berjaya di senarai pendek sahaja akan di panggil untuk sesi temu duga.

    MOHON SEGERA

    No comments:

    Post a Comment