Kerja Terkini - Jawatan Kosong Terkini Kementerian Pendidikan Malaysia


Berikut adalah merupakan iklan terkini jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh pihak Kementerian Pelajaran Malaysia (MOE). Segala maklumat kekosongan jawatan ini adalah seperti yang telah diiklankan. Portal Kerjaya Kerja Terkini hanya menyiarkan untuk memudahkan segala permohonan anda. Untuk memohon sila ikuti langkah seperti di bawah.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat seperti yang telah ditetapkan untuk memohon kekosongan kerja seperti yang diiklankan di bawah:

 • Nama Majikan: Kementerian Pelajaran Malaysia (MOE)
 • Lokasi: Negeri Sembilan
 • Tarikh Tutup Permohonan: 14 Februari 2020

   Maklumat Jawatan Kosong:

   Merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan mestilah berumur 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi segala kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan.

   Jawatan kosong yang diiklankan adalah seperti berikut:

   1. Ketua Jabatan Bahasa dan Teknologi
   2. Ketua Jabatan
   3. Pegawai Sekretariat, Piawaian Bahasa Inggeris dan Majlis Kualiti (ELSQC)
   4. Pensyarah

   Untuk memohon, sila pastikan bahawa anda mengikuti langkah permohonan kerja kosong terkini seperti yang telah ditetapkan oleh pihak majikan seperti di bawah.

   Syarat & Kelayakan Memohon:

   Calon yang berkelayakan dengan mempunyai Ijazah, Diploma, STPM, SPM, PMR/PT3 atau Kelayakan Profesional yang diiktiraf dipelawa untuk memohon  bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

   • Berperwatakan Menarik
   • Berpengetahuan Am
   • Berkepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan di bawah)


    Kelebihan:

    • Gaji Dengan Pelbagai Imbuhan Menarik
    • Cuti Tahunan
    • Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)


     Cara Memohon:

     Permohonan kerja kosong di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan yang telah disediakan di bawah.

     Klik pautan "IKLAN PENUH JAWATAN" di bawah dan sila rujuk segala maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja kosong tersebut.

     Bagi permohonan kali pertama, pemohon disarankan agar mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat segala pengisian maklumat  seperti yang diperlukan dalam sistem tersebut.

     Pemohon disarankan agar mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan dalam sistem ini. Calon yang berjaya di senarai pendek sahaja akan di panggil untuk sesi temu duga.

     Post a Comment

     0 Comments