Kerja Terkini - Jawatan Kosong Terkini Hospital Wanita Dan Kanak-Kanak Sabah


Berikut adalah merupakan iklan jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh pihak Hospital Wanita Dan Kanak-Kanak Sabah. Segala maklumat kekosongan jawatan ini adalah seperti yang telah diiklankan. Portal Kerjaya Kerja Terkini hanya menyiarkan untuk memudahkan segala permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat seperti yang telah ditetapkan untuk memohon kekosongan kerja seperti yang diiklankan di bawah:

 • Kementerian/Jabatan: Hospital Wanita dan Kanak-Kanak Sabah
 • Lokasi: Sabah
 • Bilangan Kekosongan: 4
 • Taraf Jawatan: Pekerja Sambilan Harian
 • Kadar Upah: RM54.00 Sehari
 • Tarikh Tutup Permohonan: 10 Februari 2020

   Maklumat Jawatan Kosong:

   Merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan mestilah berumur 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi segala kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan.

   Jawatan kosong yang diiklankan adalah seperti berikut:

   1. Pembantu Tadbir (Pengkeranian/Operasi) Gred N19 (Sambilan)

   Untuk memohon, sila pastikan bahawa anda mengikuti langkah permohonan kerja kosong terkini seperti yang telah ditetapkan oleh pihak majikan seperti di bawah.

   Syarat & Kelayakan Memohon:

   Calon yang berkelayakan dengan mempunyai Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, "A" Level, Pre-U) atau Kelayakan Profesional yang diiktiraf dipelawa untuk memohon  bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

   • Berperwatakan Menarik
   • Berpengetahuan
   • Berkepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan di bawah)

   Cara Memohon:

   Permohonan kerja kosong di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan yang telah disediakan di bawah.

   Klik pautan "IKLAN PENUH JAWATAN" di bawah dan sila rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja kosong tersebut.

   Bagi permohonan kali pertama, pemohon disarankan agar mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat segala pengisian maklumat  seperti yang diperlukan dalam sistem tersebut.

   Pemohon disarankan agar mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan dalam sistem ini. Calon yang berjaya di senarai pendek sahaja akan di panggil untuk sesi temu duga.

   Pemohon hendaklah menggunakan borang permohonan jawatan yang boleh didapati secara online di Laman Web Hospital Wanita dan Kanak-Kanak Sabah dengan menekan "IKLAN PENUH JAWATAN" di bawah dan gambar berukuran passport terkini hendaklah dikepilkan bersama-sama dengan borang permohonan. Borang permohonan yang telah dilengkapkan hendaklah dihantar dalam sampul surat bersaiz 32cm X 22cm dan nama jawatan di tulis disudut atas sebelah kiri. Sila hantar permohonan anda sebelum jam 05.00 petang dan hantar ke alamat berikut:

   Pengarah Hospital
   Hospital Wanita Dan Kanak-Kanak Sabah,
   Unit Perjawatan / HRMIS
   Aras 4, Bahagian Pengurusan
   Peti Surat 187,
   88996 Kota Kinabalu,
   Sabah.

   Hanya calon yang berjaya disenaraipendekkan sahaja yang akan dipanggil untuk temuduga. (Sila bawa segala dokumen asal semasa temuduga)

   Pemohon yang tidak mendapat sebarang jawapan selepas satu bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. 


   Post a Comment

   0 Comments