Jawatan Kosong Guru Tadika Sektor Kerajaan / Swasta Seluruh NegaraPengambilan Jawatan Kosong Guru Tadika Sektor Kerajaan / Swasta Seluruh Negara ok? Iklan permohonan kekosongan ini adalah terbuka sepanjang tahun 2018 / 2019 (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjadi guru tadika di sektor kerajaan / swasta.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan

Lokasi : Seluruh Negara
Sektor : Kerajaan / Swasta
Tarikh Tutup : Terbuka 2018 / 2019
Status Pelantikan : Tetap


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :


Borang Permohonan :

>> Klik Sini << GURU TADIKA

>> Klik Sini << GURU ASUHAN

>> Klik Sini << GURU PUSAT ASUHAN

>> Klik Sini << PELATIH KANAK-KANAK

>> Klik Sini << GURU TASKA

Langkah Permohonan
  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi MauKerja (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" diatas.
=============
Rujuk keperluan jawatan yang anda ingin mohon sebelum kemukakan permohonan anda. Pastikan kelayakan anda cukup syarat untuk mohon jawatan diiklankan.
=============

Post a Comment

1 Comments

  1. Saya krj dekat bandar baru kuala selangor boleh dapat tak?

    ReplyDelete